Journalistik er kernen i vores samfunds evne til at forstå os selv og verden omkring os. Uanset form sikrer journalistik, at vi er informeret, engageret og i stand til at træffe informerede beslutninger.

Med flere års erfaring indenfor forskellige former for journalistik og med en baggrund i særligt analytisk journalistik tilbyder vi følgende:

Datajournalistik: På digiwiz er datajournalistik og visualiseringer et af vores kernekompetencer. Vi kombinerer det gerne med undersøgende journalistik, multimodal eller featurejournalistik. Vi er eksperter i at ekstrahere offentlig tilgængelig data og præsentere dem på en flot og skarp måde. Hvis det ikke er tilgængelig data, kan vi altid også finde en løsning. Vi er ikke bange for at smøge ærmerne op.

Featurejournalistik: Nogle gange er et emne så vigtigt, at det skal gennemgås til bunds. Og her er vi specialister, med erfaring indenfor samfunds- og videnskabsjournalistik samt analytisk journalistik er featuren det bedste redskab til at kombinere følelser, facts, stemninger og strømninger. Vi kombinerer det gerne med evt. journalistik eller multimodale elementer.

Undersøgende journalistik: Skal du have undersøgt forhold, hvor der er behov for ekstra mandskab og øjne. Vi har erfaring med at grave dybt i dokumenter, lede efter indsigter og store regnskaber. Vi tilbyder også under-cover journalistik, såfremt der brug for det. For os er troværdighed og gennemsigtighed det vigtigste.

Multimodaljournalistik: Har du brug for at tekst, video, lyd og interaktive elementer kombineres i en smuk kompositionel fortælling? Med baggrund i video, radioproduktion og grafik kan vi skabe fortællingen over dem alle.

Nyhedsjournalistik: Nyheder, pressemeddelser og her-og-nu journalistik kan leveres, som freelance arbejdskraft, hvis ønskes. Med erfaring fra flere medier, heriblandt P1Morgen kan vi levere time for time nyheder, og være først på nyhederne.

Vil du eksempler på journalistik vi har lavet? Så kan du se vores portfolio her.